Medio februari kwam EuroSort met de vraag bij REP voor een interim vraagstuk aangaande Quality. Na enkele gesprekken is Arjan snel gestart op 14 maart als Interim Quality Manager. We zijn nu een paar weken verder en hadden een 1e evaluatiegesprek met Arjan Molenaar.

Al snel werd duidelijk dat hij een gepassioneerde en energieke professional is. Zijn takenpakket omvat het inrichten en verbeteren van het Kwaliteits Management Systeem (KMS), het uitvoeren van interne audits en het bevorderen van de kwaliteitscultuur binnen EuroSort.

Arjan begon zijn missie bij EuroSort meteen met het analyseren van de huidige situatie en het opstellen van een gedegen plan. Zijn primaire focus ligt momenteel op het herstructureren, herinrichten en afhandelen van afwijkingen. Wat opvalt, is zijn aanstekelijke enthousiasme en vastberadenheid om verandering teweeg te brengen.

Maar Arjan gaat verder dan alleen het implementeren van processen. Hij wil de mindset van mensen transformeren. Hij daagt hen uit om anders naar situaties en verbeteringen te kijken. Dit doet hij door complexe zaken inzichtelijk en visueel te maken. Het is een verfrissende benadering die de medewerkers scherp houdt en hen stimuleert om continu te streven naar optimalisatie.

Arjan Molenaar is niet alleen een expert in Lean-methodologieën, maar ook een professional die EuroSort naar een hoger niveau tilt. Zijn passie voor kwaliteit en zijn vermogen om anderen te inspireren maken hem een waardevolle aanwinst voor het team.

Heeft jouw organisatie ook Interim uitdagingen? Neem dan snel contact met ons op. We brengen je graag in contact met één van onze andere ervaren interim-professionals.