Willem Driest heeft onlangs een succesvolle interim-opdracht voltooid bij onze klant, Agrifac in Steenwijk. Agrifac heeft als visie om de wereld te voorzien van voldoende, voedzaam en veilig voedsel. Ze ontwikkelen hiervoor “Briljant Simple” landbouwspuiten.

Achtergrond: Eind 2023 stond de Serviceorganisatie in het Verenigd Koninkrijk voor enkele acute uitdagingen. Door de korte lijnen tussen REP en Agrifac werd Willem snel aangesteld als Interim Service Manager voor een periode van vier maanden. De opdracht en uitdagingen werden duidelijk besproken, zodat resultaten snel konden worden behaald en de kPI’s helder waren.

De uitdaging: Agrifac stond voor obstakels. Willem startte gesprekken met belanghebbenden en legde de basis voor een hernieuwde serviceorganisatie.

Impact: Willem’s inspanningen resulteerden in een stabiel servicekader. Inmiddels is de nieuwe Service Manager in de UK gestart en is dit servicekader verder aan het uitbouwen

Een groot compliment aan Willem voor zijn toewijding en drive! We willen hem bedanken voor zijn flexibiliteit en snelle beschikbaarheid. Ook dank aan Agrifac voor het gestelde vertrouwen en de succesvolle afronding van het project.

Heeft jouw organisatie ook uitdagingen? Neem dan snel contact met ons op. We brengen je graag in contact met Willem of een van onze andere ervaren interim-professionals.