Cremer

Cremer Speciaalmachines is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen en produceren van tel- en verpakkingssystemen voor producten. Sinds de oprichting in 1949 is Cremer uitgegroeid tot toonaangevende fabrikant van tel- en verpakkingssystemen voor de farmaceutische, bloembollen-, food- en non-foodindustrie. Cremer is tegenwoordig een wereldwijd bedrijf met meer dan 170 medewerkers.

Contour Advanced Systems

Contour Advanced Systems (CAS) levert producten waarin tijdens de ontwerp- en assemblagestadia een combinatie van de competenties mechatronica, warmtehuishouding en plaatwerk wordt ingezet. Het bedrijf is een multi-gedisciplineerd systeem integratie specialist en is een betrouwbare partner voor haar internationale opdrachtgevers. 

DERO

Dero is een innovatief en ervaren bedrijf dat productieprocessen automatiseert. Ze hebben circa 130 medewerkers, verdeelt over drie vestigingen in Nederland en leveren over de hele wereld. Door de synergie tussen onze disciplines robotics, cheese, convenience en end-of-line leveren ze niet alleen stand-alone oplossingen maar integreren ze complete systemen voor productiebedrijven.