Aankomende evenementen

Annugatec klein

Anuga FoodTec
Anuga FoodTec is een vakbeurs voor de voedingsmiddelen- en dranken- industrie. Het behandelt aspecten van voedselproductie, waaronder procestechnologie, vul- en verpakkings-technologie, verpakkingsmaterialen, ingrediënten en voedselveiligheid, en voedselproductie.

Empack klein

Empack
Empack is als verpakkingsvakbeurs uitgegroeid tot de grootste van de Benelux. In een dynamische en bewegende sector zoals die van de verpakkingstechnologie, loont het om de vinger aan de pols te houden en te weten welke trends, problemen en kansen actueel zijn.

Kopie van Emailhandtekening 4

AgriBITs
AgriBITs is het evenement voor de agrifoodtech sector. Professionals die actief zijn in de agrarische productiesectoren hebben tal van redenen om elkaar te ontmoeten op deze nieuwe conferentie waar Agrifood en Digitalisering elkaar ontmoeten.

Kopie van Emailhandtekening 3

Fachpack
FACHPACK is een van de belangrijkste evenementen in Europa voor bedrijven die verpakkingen produceren en gebruiken. Het wordt al meer dan 40 jaar gehouden in Neurenberg. De verpakkingsbeurs biedt een compact maar uitgebreid inzicht in alle relevante onderwerpen uit de verpakkingsindustrie.

Kopie van Emailhandtekening 2

IBA
Тhе IBA іѕ арrе-еmіnеnt bеvеrаgе & fооd trаdе еhхіbіtіоn. Іt іѕ аmоng thе bаkіng/соnfесtіоnаrу ѕесtоr'ѕ рrіmе рrосurеmеnt рlаtfоrmѕ. ІВА Мunісh іѕ а trаdе ехроѕіtіоn thаttrасtѕ 1 373 ехhіbіtіng fіrmѕ frоm 50 соuntrіеѕ аnd 76 800 vіѕіtаntѕ frоm 173 nаtіnѕ.


Kopie van Emailhandtekening 1

IFFA
IFFA bestrijkt de hele markt voor de verwerking, verpakking en verkoop van vlees en alternatieve eiwitten. Dit biedt de wereldwijde voedingsmiddelenindustrie een platform voor innovatie en netwerken.